Over ons

Nijhof & Rietman hebben sinds 1 Januari 2016 de krachten gebundeld en zijn gevestigd in het dorp Schalkhaar. Zowel Witgoedspecialist Nijhof als Rookes Rietman bv zijn al jaren een begrip in de omgeving.

Euronics Nijhof & Rietman is een servicegerichte winkel en gespecialiseerd in het verkopen en repareren van uw huishoudelijke apparaten (bv. wassen, drogen, afwassen,koelen).
Ook voor uw beeld en geluid installatie zijn wij de specialist. Tevens kunnen wij uw apparatuur van de juiste aansluiting en van signalen voorzien.

Wij zijn erkend dealer van meerdere providers zodat er voor elke persoonlijke situatie de juiste aanbieder gekozen kan worden. Niet alleen op de kabel of de glasvezel, maar ook hebben wij jaren lang ervaring met satelliet radio, tv en internet.

Onze moderne winkel heeft een uitgebreid assortiment aan elektronische en huishoudelijke apparaten. Van de nieuwste televisies tot de zuinigste wasmachines. Met als doel de juiste oplossing bij u thuis te realiseren.

Klantvriendelijkheid staat bij Nijhof & Rietman centraal.
Naast dat we de klant graag een eerlijk en deskundig advies geven, zorgen wij ook voor de juiste levering en installatie van uw aankoop. Daarbij beschikken wij als enige in de omgeving over een eigen technische dienst , onze 4 monteurs staan dagelijks voor u klaar om uw wasmachine, droger, televisie enz. te repareren. Hierdoor blijven wij ook na de aankoop altijd voor u klaar staan.
Voor wie zelf onderhoud wil plegen of als u accessoires nodig hebt, kunt u in onze speciaal ingerichte onderdelen afdeling terecht. Mocht het onderdeel niet voorradig zijn, kan deze snel geleverd worden via onze speciale PARTSNL.nl website.